Bestilling av mat til hjemmeboende
Tlf: 932 22 333
Maten fra Kjøkkentjenesten har en holdbarhet på en drøy uke i kjøleskap etter levering.
Hos Kjøkkentjenesten produserer vi maten etter kok/kjøl metoden. Kok/kjøl metoden betyr at middagen blir ferdiglaget hos oss og deretter raskt nedkjølt og pakket. Maten oppbevares kaldt inntil den etter få dager blir videresendt ut til institusjoner og hjemmeboende. Ut på mottaksstedene blir maten sluttilberedt, dvs. varmet opp igjen og servert. Oppvarmingstips er beskrevet på all forpakning. Alle rettene er godt merket med holdbarhetsdato, og holder seg flere dager i kjøleskap.
Vi leverer mat som vi er stolte av, men for at matopplevelsen for den enkelte skal være så god som mulig, er det viktig at maten varmes opp riktig og anrettes pent på tallerken eller fat før den serveres.
For de som er småspiste eller har dårlig appetitt er det også viktig å ta hensyn til faktorer som kan gi økt appetitt og matglede. Dette kan være små ting som sittestilling, temperatur på maten, mengde mat som legges på tallerken, hvor maten serveres, og om det er ønskelig med ro eller selskap ved måltidet.
Våre middager kan varmes opp både i stekeovn og mikrobølgeovn. Oppvarming i stekeovn egner seg best til retter som har stekeskorpe.
Maten anrettes pent på en tallerken, men kan også spises direkte fra formen.
cathrine.borchsenius@baerum.kommune.no
Tlf: 930 09 871
Brynsveien 88
1346 GJETTUM